Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 01:23

طرز تهیه كيک پنير و كرن‌بری

طرز تهیه كيک پنير و كرن‌بری

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم كيک پنير و كرن‌بری براي 8-10 نفر

كره نرم 185 گرم

پنير خامه‌ای 150 گرم

پوست ليموی رنده كرده 2 قاشق چايخوري

شكر 180 گرم

تخم‌مرغ 3 عدد

آرد 250 گرم

بيكينگ‌پودر یك و يك‌دوم قاشق چايخوري

كرن بری 1 پيمانه (120 گرم)

خامه فرم گرفته حدود  150 گرم

ميوه دلخواه و برگ ريحان براي تزئين

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

طرز تهیه كيک پنير و كرن‌بری

فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب ميان تهي را به قطر 22 سانتيمتر چرب نمائيد.

آن‌گاه كره، پنير خامه‌ای، پوست ليمو و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را يكي يكي بيفزائيد و خوب هم بزنيد. سپس آرد و بيكينگ پودر را افزوده و مخلوط سازيد.

حالا كرن بري را بيفزائيد و مایه به دست آمده را در قالب بريزيد و كيك را به مدت تقريبي 40 دقيقه در فر بپزيد. كيك را 5 دقيقه در قالب نگه داريد و بعد آن را روي پنجره سيمي برگردانيد و بگذاريد كاملاً خنك شود.

اكنون كيك را براي پذيرائي در ظرف زيبا و مناسبي قرار دهيد و در صورت دلخواه، رويش را با خامه و ميوه بيارائيد.

برچسب ها: انواع کیککیک پنیرآشپزباشیافسانه ظروفیکیک پنیر و کرن بری تعداد بازديد: 2369 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است