Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 01:22

کیک توت فرنگی و شکلات

کیک توت فرنگی و شکلات

shooroshirin

0 1

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

کره نرم شده 250 گرم

شکر دانه ریز 200 گرم

تخم‌مرغ 5 عدد

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

آرد 300 گرم

بیکینگ‌پودر  2 قاشق چایخوری

نمک  1 پینچ

خامه قنادی فرم گرفته حدود 500 گرم

توت فرنگی خرد کرده به میزان لازم

شکلات رنده کرده به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 25 سانتیمتر چرب نمائید و کف و دیواره‌اش را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس وانیل را اضافه کنید و مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را درون مایه بریزید و هم بزنید.

حالا مایه فراهم کرده را بطور مساوی در قالب‌ها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه تا یک ساعت در فر بپزید.

اکنون صبر کنید تا کیک‌ها خنک شوند و بعد هر کدام را از ارتفاع به دو قسمت مساوی برش دهید.

آن‌گاه روی هر لایه کیک قدری خامه بمالید و توت‌فرنگی بگذارید. سپس اندکی شکلات روی کیک رنده کنید و لایه بعدی کیک را رویش بگذارید.

به همین ترتیب لایه‌های کیک را روی هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را نیز با خامه بپوشانید. اینک روی کیک را با توت‌فرنگی بیارائید و در صورت دلخواه، کیک را با ویفر کاغذی خوراکی بپوشانید.

حالا کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: کیک توت فرنگیآشپزباشیافسانه ظروفیکیک خوشمزه عصزانهکیک توت فرنگی و شکلاتمواد لازم برای تهیه کیک توت فرنگیکیک با تزیین خامه تعداد بازديد: 2701 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است