Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 19:45

برانی باتر اسكاچ

برانی باتر اسكاچ

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 300 گرم

شكر قهوه‌ای 250 گرم

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

كره آبكرده 100 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

شكلات خرد كرده 200-250 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 20×30 سانتیمتری را چرب نمائید. آرد، شكر قهوه‌ای و بیكینگ‌پودر را مخلوط كنید و كره، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آرد، شكر قهوه‌ای و بیكینگ پودر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس این مخلوط را در قالب بریزید و شكلات را رویش بپاشید. اكنون برانی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر بپزید و آن را در قالب خنك كنید. حالا برانی را چند ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود و به اندازه دلخواهتان برش دهید.

 

برچسب ها: برانی باتر اسكاچبرانیز باتر اسکاچبرانیزباتر اسکاچبرانی تعداد بازديد: 1186 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است