Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 04:24

نان فندق و شکلات

نان فندق و شکلات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 20 -25 عدد

پودر مایه خمیر   2 قاشق چایخوری  

شکر  1 قاشق چایخوری

آب ولرم  160 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

آرد نان  350 گرم

شیر خشک  2 قاشق سوپخوری

نمک  یک چهارم قاشق چایخوری

کره آبکرده   50 گرم

تخم‌مرغ  1 عدد

زرده تخم‌مرغ  برای روی خمیر 1 عدد

مواد لازم میانی

پودر فندق    120 گرم

پودر شکر   50 گرم

شکلات شیری رنده کرده    50 گرم

سفیده تخم مرغ    1عدد

آشپزباشی - مریم امیری

مایه خمیر، شکر و آب ولرم را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن بوجود آید.

آن‌گاه مواد خشک را در ظرف مناسبی بریزید و کره، تخم‌مرغ و مایه خمیر عمل آمده را به آن بیفزائید و مواد را خمیر کنید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکنواخت شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید.

رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد. در این میان، همه مواد میانی را با هم مخلوط کنید. 

اکنون خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به اندازه 20×40 سانتیمتر باز کنید و مواد میانی را روی یکی از خمیر ها بمالید.

سپس خمیر دیگر را روی مواد میانی بگذارید و خمیر را به نوار‌های 2 سانتیمتری برش دهید.

اینک هر نوار را از وسط دو لا کنید و به هم بتابانید و در سینی شیرینی‌پزی قرار دهید.

آن‌گاه روی خمیر‌ها را با سلفون چربکرده بپوشانید و 15 دقیقه استراحت دهید.

سپس روی خمیرها زردة تخم‌مرغ بمالید و نان‌ها را به مدت تقریبی20 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آموزش پخت انواع ناننان شیریننان شکلاتیآشپزباشیمریم امیرینان فندق و شکلاتطرز تهیه نان فندق و شکلاتمواد لازم برای تهیه نان فندق و شکلات تعداد بازديد: 1548 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟