Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 01:30

نان اسکن چای

نان اسکن چای

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

 مخلوط میوه‌های خشک 120 گرم

 

چای داغ و غلیظ  375 میلی لیتر (یک و یک دوم پیمانه)

 

آرد 450 گرم

 

بیکینگ پودر  2 قاشق چایخوری

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

هل سائیده یک دوم قاشق چایخوری

 

پودر زنجفیل یک دوم قاشق چایخوری

 

شکر 2 قاشق سوپخوری

 

کره 20 گرم

 

خامه صبحانه 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

 

شیر 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مریم امیری

 

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مربع را به اندازه 23 سانتیمتر، چرب کنید. آن‌گاه میوه‌های خشک را با چای مخلوط کنید و کنار بگذارید تا اندکی خنک شود.

سپس آرد، بیکینگ‌پودر، دارچین، هل، زنجفیل و شکر را با هم مخلوط کنید، کره را بیفزائید و با سر انگشتانتان با آرد مخلوط کنید. حالا خامه را به مخلوط چای و میوه خشک بیفزائید و آن را درون مواد خشک بریزید و مخلوط کنید تا خمیر شود.

اکنون خمیر را اندکی ورز دهید و روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت دو و نیم سانتیمتر پهن کنید. اینک خمیر را با برشگر به قطر پنج و نیم سانتیمتر قالب بزنید و آن‌ها را کنار هم، در قالب بچینید.

آن‌گاه قدری شیر رویش بمالید و قالب را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر قرار دهید تا اسکن بپزد. در صورت دلخواه، نان اسکن را همراه با کره و مارمالاد میل کنید.

 

برچسب ها: انواع ناننان اسکناسکننان چاینان اسکن چای تعداد بازديد: 610 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است