Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 04:10

چای سیب و زنجبیل

چای سیب و زنجبیل

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

3 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 3 پیمانه

سیب خشک....................70 گرم

زنجبیل تازه..................3 الی 4 برش

آب..................2 پیمانه

عسل................به مقدار دلخواه

روش‌تهیه

برگه‌ی سیب و زنجبیل تازه را در قوری بریزید، سپس آب را روی آن اضافه کرده و قوری را روی حرارت ملایم قرار دهید تا 10 دقیقه بجوشد و یا به مدت 20 دقیقه دم کنید. سپس از صافی رد کرده و با مقداری عسل آن را سرو کنید. این چای نوشیدنی بسیار خوبی در هوای سرد است.

برچسب ها: چایچای سیبچای سیب و زنجبیلطرز تهیه چای سیب و زنجبیلخواص چای سیب تعداد بازديد: 405 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است