Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:36

اسموتی طالبی زعفرانی

اسموتی طالبی زعفرانی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

زعفران 1 پینچ

عسل 2 قاشق سوپخوری

طالبی 1 عدد کوچک

موز 1 عدد

پسته، زعفران و بادام برای تزیین در صورت دلخواه

آشپزباشی - مترجم معصومه غلامی

شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق گرم کنید و بعد زعفران را به آن بیفزائید. آنگاه شیر را از روی حرارت بردارید و  بگذارید خنک شود.

سپس شیر زعفرانی را حدود 2-3 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا شیر زعفرانی، عسل، طالبی و موز را درون پارچ مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا نوشیدنی صاف و یکدستی حاصل شود.

اکنون اسموتی طالبی را درون لیوانهای مناسب پذیرایی بریزید و در صورت دلخواه آن را  با پسته و زعفران و بادام بیارایید.

برچسب ها: نوشیدنیاسموتیانواع اسموتینوشیدنی تابستانیاسموتی طالبیاسموتی طالبی زعفرانی تعداد بازديد: 535 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است