Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 05:49

لیموناد هندوانه

لیموناد هندوانه

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8  لیوان

آبلیمو از 2  لیموی متوسط

برگ نعنای تازه 1 پیمانه

شکر قهوه‌ای روشن یک دوم  پیمانه

هندوانه هسته گرفته و خرد کرده نصف یک هندوانه 4 کیلو گرمی

آشپزباشی - مترجم معصومه غلامی

آبلیمو ، نعنا و شکر را در پارچی بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا شکر بخوبی حل شود.آنگاه هندوانه را درون پارچ مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا هندوانه پوره شود.

سپس هندوانه را به مخلوط آبلیمو و نعنا بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا نوشیدنی فراهم کرده را  همراه با یخ درون لیوان‌های مناسب پذیرایی بریزید.

یادآوری: می‌توانید این نوشیدنی را به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

برچسب ها: نوشیدنیآشپزباشینوشیدنی خنکنوشیدنی تابستانیلیموناد هندوانهنوشیدنی با هندوانهنوشیدنی های خنک و خوشمزهنوشیدنی خوشمزه تعداد بازديد: 466 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است