تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی
شیر را در شیرجوش بریزید و روی حرارت بجوشانید. آنگاه شیر را با همزن دستی بزنید تا كف كند. حالا قهوه اسپرسو را در دستگاه اسپرسو ساز بریزید تا آماده شود و آن را در 2 فنجان قهوه به گنجایش 150 میلیلیتر بریزید.
سپس شیر جوشانده و كفآلود را به قهوه بیفزائید. با قاشق جلوی كف شیر را بگیرید تا آن را روی قهوه بریزید. گفتنی است بهترین و خوشمزهترین كاپوچینو به ترتیب از تركیب یكسوم فنجان قهوه اسپرسو، شیر جوشانده و كف شیر به دست میآید.
مچنین میتوانید بعد از دم كردن قهوه اسپرسو، دوباره شیر جوشیده را قدری هم بزنید تا مجدداً كف كند. در صورت دلخواه روی قهوه را با پودر شكلات یا پودر كاكائو بیارائید.
یادآوری: چنانچه دستگاه قهوهساز در دسترستان نبود، میتوانید قهوه را به روش سنتی در قهوهجوش روی اجاق تهیه كنید.