Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 مهر 1399 - 18:40

كاپوچینو

كاپوچینو

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

شیر سرد پرچرب 250 میلی‌لیتر

 

قهوه‌ی اسپرسو 2 قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو یا پودر شكلات در صورت دلخواه به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی

 

شیر را در شیرجوش بریزید و روی حرارت بجوشانید. آن‌گاه شیر را با همزن دستی بزنید تا كف كند. حالا قهوه‌ اسپرسو را در دستگاه اسپرسو ساز بریزید تا آماده شود و آن را در 2 فنجان قهوه به گنجایش 150 میلی‌لیتر بریزید.

سپس شیر جوشانده و كف‌آلود را به قهوه بیفزائید. با قاشق جلوی كف شیر را بگیرید تا آن را روی قهوه بریزید. گفتنی‌ است بهترین و خوشمزه‌ترین كاپوچینو به ترتیب از تركیب یك‌سوم فنجان قهوه‌ اسپرسو، شیر جوشانده و كف شیر به دست می‌آید.

مچنین می‌توانید بعد از دم كردن قهوه‌ اسپرسو، دوباره شیر جوشیده را قدری هم بزنید تا مجدداً كف كند. در صورت دلخواه روی قهوه را با پودر شكلات یا پودر كاكائو بیارائید.

یادآوری: چنانچه دستگاه‌ قهوه‌ساز در دسترستان نبود، ‌می‌توانید قهوه را به روش سنتی در قهوه‌جوش روی اجاق تهیه كنید.

 

برچسب ها: انواع نوشیدنیكاپوچینوانواع كاپوچینوطرز تهیه كاپوچینومواد اولیه كاپوچینونوشیدنی با شیر تعداد بازديد: 790 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نوشیدنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است