Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:14

قهوه ی اسپرسو

قهوه ی اسپرسو

shooroshirin

0 0

متوسط

1 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 لیوان :

قهوه‌ی مخصوص اسپرسو........... یك‌دوم پیمانه

شكر قهوه‌ای............... یك‌دوم قاشق سوپخوری

كف شیر...............به مقدار لازم

پودر دارچین............... به مقدار لازم

 روش تهیه :

قهوه‌ی اسپرسو – را كه از قهو‌ه‌ی كاملا بو داده و برشته به‌دست می‌آید و فوق‌العاده تلخ است - در قهوه‌ساز دم كنید و با شكر قهوه‌ای قدری شیرین نمائید. كف خامه‌ی شیرین را نیز آماده كنید و قهوه را در لیوان تا یك‌دوم آن پر سازید و نیمه‌ی دوم لیوان را با كف شیر پر كنید و روی آن را با دارچین تزئین نمائید و بعد میل كنید. برای بهتر شدن طعم آن، می‌توان قهوه را با پوست هل دم كرد.

 

یادآوری: اگر به دستگاه اسپرسو دسترسی ندارید می‌توانید مقداری شیر پرچرب را با همزن دستی بزنید تا كف كند.

برچسب ها: قهوهشکر قهوه ایاسپرسوطرز تهیه قهوه اسپرسوکف شیر تعداد بازديد: 600 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است