Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:40

دم نوش برنج

دم نوش برنج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

برنج با پوست (شلتوک برنج).......................يك پیمانه

آب.......................6 پیمانه

روش‌تهیه

برنج با پوست را خوب بشویید آن‌را در قابلمه ریخته آب را اضافه کرده و بگذارید 1 ساعت خیس بخورد سپس با همان آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید صاف کرده و در صورت تمایل با کمی نمک بنوشید.

نکته:

1ـ منظور از برنج با پوست، برنجی است که پوست خارجی آن باقی مانده باشد چون غنی از مواد غذایی و ویتامین‌هاست.

2ـ می‌توانید برنج را کمی بکوبید یا به شکل اولیه استفاده کنید.

برچسب ها: دمنوشدمنوش برنجطرز تهیه دمنوش برنج تعداد بازديد: 658 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است