Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 03:00

اسموتی هندوانه و توت‌فرنگي

اسموتی هندوانه و توت‌فرنگي

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

گلچه‌هاي گل كلم............. يك و يك دوم پيمانه

هندوانة خرد كرده و فريز كرده..................2 پيمانه

توت فرنگي (فريز‌كرده)............ يك و يك دوم پيمانه

ماست توت فرنگي......... 180 ميلي‌ليتر (سه چهارم پيمانه)

مرباي توت فرنگي............. 2 قاشق سوپخوري

آشپزباشی - نفيسه قنبري

 

روش‌تهیه

گل كلم را به مدت تقريبي 10 دقيقه، در قابلمة حاوي آب و نمك بپزيد تا نرم شود. آن‌گاه گل كلم را در صافي بريزيد. حالا گل كلم پخته، هندوانه، توت فرنگي، ماست و مرباي توت فرنگي را در پارچ دستگاه مخلوط كن بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا نوشيدني صاف و يكنواختي به دست آيد. سپس نوشيدني را براي پذيرائي در ليوان‌هاي مناسبي بريزيد.

 

خواص  هندوانه

افرادی که به مقدار زیاد هندوانه مصرف می‌کنند، کمتر به بیماری آسم مبتلا می‌شوند. زیرا هندوانه سرشار از ویتامین سی است و این ویتامین در پیشگیری از آسم مؤثر است. علی رغم باور عموم که هندوانه فقط از آب و قند تشکیل شده است، باید گفت که این خوراکی غنی از مواد مغذی و حاوی مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی، آنتی اکسیدان و مقدار کمی کالری است.

  در تحقیقات معلوم شده است که هندوانه از خطر چاقی، دیابت و بیماری قلبی می‌کاهد و موجب سلامت مو و افزایش انرژی و کاهش وزن می‌شود.

  افرادی که به مقدار زیاد هندوانه مصرف می‌کنند، کمتر به بیماری آسم مبتلا می‌شوند. زیرا هندوانه سرشار از ویتامین سی است و این ویتامین در پیشگیری از آسم مؤثر است.

  مصرف هندوانه فشار خون را پایین می‌آورد و برای افرادی که مستعد فشار خون بسیار بالا هستند، کمک خوبی است.

  هندوانه علاوه بر آنتی اکسیدان قوی مانند ویتامینC،

حاوی آنتی اکسیدان های دیگری است که می‌تواند جلوی تشکیل رادیکال‌های آزاد را که منشاء بیماری سرطان هستند بگیرد.

  مصرف هندوانه به دلیل دارا بودن فیبر و آب، از یبوست جلوگیری کرده و دستگاه گوارش را در وضعیت مناسبی قرار می‌دهد. هندوانه معده را تقویت می‌کند. كمك كننده هضم و خون ساز است.

  از آنجایی که هندوانه حاوی ویتامین آ می‌باشد، موها را مرطوب نگه می‌دارد. درواقع این ویتامین موجب ترشح چربی می‌شود. در ضمن ویتامین آ، برای رشد بافت‌های بدن از جمله پوست و مو بسیار ضروری است.

  هندوانه برای اشخاص سرد مزاج و افرادی كه دارای معده سرد می‌باشند مناسب نیست. این‌گونه اشخاص اگر می‌خواهند هندوانه بخورند باید آن را با شكر، و یا عسل و یا قند بخورند. همچنین هندوانه در اشخاص سردمزاج باعث درد مفاصل و ضعف جنسی می‌شود.

برچسب ها: آموزش آشپزیاسموتینوشیدنی خنکاسموتی هندوانهاسموتی هندوانه و توت فرنگیطرز تهیه اسموتی هندوانه تعداد بازديد: 403 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است