Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 14:17

موس كاپوچینو (در فنجان‌های شكلاتی)

موس كاپوچینو (در فنجان‌های شكلاتی)

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكلات شیری یا سیاه آبكرده  حدود 600 گرم

 

ژلاتین  2 قاشق چایخوری

 

آب  2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر 75 گرم

 

قهوه فوری یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب جوش  1 قاشق سوپخوری

 

خامه فرم گرفته  250 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

شكلات را مطابق شكل در قالب فنجان بریزید و بعد آن را خالی كنید.

 آن‌گاه صبر كنید تا شكلات ببندد. سپس دوباره در فنجان‌ها شكلات بریزید و خالی كنید تا لایه ضخیمی از شكلات داشته باشید.

حالا در قالب نعلبكی نیز شكلات بریزید و قدری از آن را خالی نمائید تا شكل نعلبكی ظاهر شود.

 قالب‌ها را در فریزر بگذارید و موس را آماده كنید. ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید.

اكنون زرده‌های تخم مرغ، شكر و قهوه حل كرده در آب جوش را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود و بعد ژلاتین را به آن بیفزائید.

 اینك خامه را به مایه اضافه كنید. سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را نیز به موس بیفزائید.

 حالا فنجان‌های شكلاتی را از قالب در آورید و داخلشان را با موس كاپوچینو پر كنید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.

یادآوری: چنانچه بخواهید فنجان‌های شكلاتی را مانند شكل خالدار كنید. ابتدا قدری شكلات رنگ مخالف را در قیف كاغذی بریزید و نقطه‌هائی از آن را درون فنجان بگذارید.

 همین‌كه شكلات سفت شد آن را مطابق شكل از شكلات به رنگ دیگر پر كنید.

 

برچسب ها: موسانواع نوشيدنينوشيدنيموس كاپوچینو (در فنجان‌های شكلاتی)موس كاپوچينوطرز تهيه نوشيدنيكاپوچينوآموزش موس كاپوچينو تعداد بازديد: 687 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است