Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:28

دمنوش هل، دارچين و زعفران

دمنوش هل، دارچين و زعفران

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

چوب دارچين خرد کرده 1 قاشق غذاخوری

هل سبز خرد کرده 7 تا 10 عدد

زعفران 1 گرم

عسل 2 قاشق چايخوری به ازای هر ليوان

چای دمكرده 4 ليوان

ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

هل، دارچين و زعفران را همراه با چای در قوری كه بهتر است جنس آن چینی باشد، بريزيد و به مدت تقریبی 30 دقيقه دم كنيد.

آن‌گاه دم‌نوش را در يك ليوان و يا فنجان بزرگ بريزيد عسل را به آن بيفزائيد و هم بزنيد تا كاملا حل شود و بعد آن را ميل كنيد.

برچسب ها: نوشیدنی هاانواع دمنوشآشپزباشیمهدیس رحیمیاندمنوش هل و دارچیننوشیدنی های گرم تعداد بازديد: 666 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است