Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:10

چای سرد با نعنا و لیمو

چای سرد با نعنا و لیمو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4  لیوان

آب  1 لیتر (4 پیمانه)

چای کیسه‌ای  4 عدد

زنجفیل تازه   1 تکه 5 سانتیمتری

پوست لیموی رنده کرده  از1 لیموی متوسط

برگ نعنا 30 گرم

آبلیمو  از 1 لیموی متوسط

عسل 2 قاشق سوپخوری

لیموی حلقه‌ای خرد کرده برای تزئین به  میزان لازم

برگ نعنا برای تزئین  به میزان لازم

آشپزباشی - تحریریه آشپزباشی

آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید. آن‌گاه کیسه‌های چای را بیفزائید و 5 دقیقه صبر کنید.

سپس باقیمانده مواد لازم را به جز آبلیمو و عسل، به چای بیفزائید و بگذارید چای دم بکشد. همینکه چای ولرم شد، کیسه‌های چای را درآورید و عسل و آّبلیمو را به آن افزوده و مخلوط کنید.

اکنون چای را در یخچال نگه دارید تا خنک شود. چنانچه مایلید که چای عطر و طعم قوی‌تری داشته باشد، نعنا، پوست لیمو و زنجفیل را از آن خارج نکنید.

اگر مایلید که چای طعم ملایمی داشته باشد پس از درآوردن کیسه‌های چای نوشیدنی را صاف کنید و چای را برای پذیرائی، در لیوان‌های مناسبی بریزید و با یخ، حلقه‌های لیمو و نعنا بیارائید.

برچسب ها: نوشیدنیچای سردآشپزباشینوشیدنی خنکدمنوش گیاهیتحریریه مجله آشپزباشیچای با نعنا و لیموچای نعناچای لیمودمنوش نعنا و لیمو تعداد بازديد: 545 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است