Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 25 مهر 1398 - 08:45

كافه لاته زنجفیلی

كافه لاته زنجفیلی

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

شكر سفید 45 گرم (حدود یك‌چهارم پیمانه)

 

شكر قهوه‌ای 2 قاشق سوپخوری

 

آب 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

زنجفیل پوست كنده و ورقه‌ای خرد كرده 1 قطعه‌ی 4 سانتیمتری

 

چوب دارچین 1 عدد

 

انیسم ستاره‌ای (بادیان ستاره‌ای) 1 عدد

 

میخك 2 عدد

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

قهوه‌ی ترك دمكرده 4 فنجان

 

خامه‌ی فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی

 

شكر سفید، شكر قهوه‌ای، آب، زنجفیل، چوب دارچین، انیسم و میخك را در ظرف مناسبی بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شكر حل شود.

آن‌گاه شربت را 15 دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید. حالا رویش را بپوشانید و یك ساعت كنار بگذارید.

سپس شربت را صاف كنید و تا هنگام مصرف، در بطری نگه دارید. اكنون شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود اما نجوشد!

سپس قهوه‌ی دمكرده و 4 قاشق سوپخوری از شربت زنجفیل را درون شیر گرم بریزید و مخلوط كنید. حالا كافه‌لاته‌ی زنجفیلی را در 4 لیوان مناسب پذیرائی بریزید و رویشان را با خامه‌ی فرم گرفته بیارائید.

در صورت دلخواه می‌توانید نوشیدنی را با بیسكویت زنجفیلی میل كنید.

 

برچسب ها: نوشیدنیانواع نوشیدنیآموزش نوشیدنینوشیدنی زنجبیلیكافه لاته زنجفیلیكافه لاته زنجبیلیکافه لاته تعداد بازديد: 726 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نوشیدنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است