Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 04:46

نوشیدنی شكلات داغ و كارامل

نوشیدنی شكلات داغ و كارامل

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

پودر كاكائو 1 قاشق چایخوری

 

آرد ذرت یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شیر 1/5 لیتر (6 پیمانه)

 

خامه 375 میلی‌لیتر (یك‌و یك‌دوم پیمانه)

 

شكر 80 گرم

 

آب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

نمك دریا یا نمك طعام یك هشتم قاشق چایخوری

 

اسانس وانیل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

خامه‌ی فرم گرفته برای تزئین 125 گرم

 

پودر كاكائو برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی

 

پودر كاكائو و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. شیر را در ظرف مناسب دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید.

همینكه شیر گرم شد، مخلوط پودر كاكائو و آرد ذرت را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید.

آن‌گاه خامه را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت گرم كنید. سپس آن را كنار بگذارید. شكر و آب را در ظرف كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

بعد آن را بجوشانید تا طلائی رنگ و كارامل شود. اكنون شربت كارامل را یك دقیقه كنار بگذارید تا اندكی خنك شود.

اینك خامه‌ی گرم و نمك دریا را به آن بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید.

سپس یك قاشق سوپخوری از این سس را كنار بگذارید و شیر كاكائو را به باقیمانده‌ی آن بیفزائید و مخلوط كنید تا سس كارامل در شیر حل شود.

حال وانیل را نیز درون نوشیدنی بریزید. آن‌گاه نوشیدنی را در فنجان‌های مناسب پذیرائی بریزید و یك سوم از سر فنجان‌ها را خالی نگه دارید!

اكنون در هر فنجان، قدری خامه‌ی فرم گرفته روی نوشیدنی بگذارید و اندكی سس كارامل بریزید. سپس آن را با پودر كاكائو بیارائید.

 

برچسب ها: انواع نوشیدنیآموزش نوشیدنیکاراملنوشیدنی شكلات داغ و كاراملنوشیدنی داغنوشیدنی گرمنوشیدنی شکلاتی تعداد بازديد: 544 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نوشیدنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است