Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:58

چای آتشین ادویه ای

چای آتشین ادویه ای

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

چای كیسه‌ای 4 عدد

 

آب جوش 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

آب زردآلو 180 میلی‌‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

آب سیب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

شكر قهوه‌ای 50 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

 

جوز هندی رنده كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر زنجفیل یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

سیب ورقه‌ای خرد كرده برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی

 

كیسه‌های چای را در ظرف مناسبی بگذارید، آب‌جوش را بیفزائید و رویش را بپوشانید.

حالا آن را 5 دقیقه كنار بگذارید.

اكنون باقیمانده‌ی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و 5دقیقه، روی حرارت بجوشانید.

سپس چای داغ دم‌كشیده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون نوشیدنی را در لیوان‌های مناسب پذیرائی بریزید و با سیب بیارائید.

 

برچسب ها: نوشیدنیانواع نوشیدنیآموزش نوشیدنینوشیدنی ادویه ایچای ادویه ایچای آتشین ادویه ایچای تعداد بازديد: 625 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نوشیدنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است