Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:18

كوكتل جامائیكا

كوكتل جامائیكا

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پوره آلبالو 3 قاشق سوپخوری

 

آب آلبالو نصف پیمانه

 

آب گازدار «سودا» یك چهارم پیمانه

 

آب لیموترش تازه 1 قاشق سوپخوری

 

یخ خردكرده نصف پیمانه

آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

پوره آلبالو، آب آلبالو، آب گازدار و آب لیموترش را در پارچ دستگاه مخلوط كن بریزید و به مدت 2 دقیقه مخلوط كنید. آن‌گاه در لیوان مناسبی، یخ بریزید و كوكتل فراهم كرده را بیفزائید و میل كنید.

 

 

 

برچسب ها: شیرینی پزیانواع نوشیدنیآموزش نوشیدنیژینوس نوروزیدستور نوشیدنیكوكتل جامائیكاطرز تهیه نوشیدنی تعداد بازديد: 2710 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نوشیدنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است