Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 19 تیر 1399 - 17:52

گراتن سبزیجات

گراتن سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

گل کلم گلچه‌ای خرد کرده      150 گرم
براکلی گلچه‌ای خرد کرده     150 گرم
کرفس خرد کرده     یک ساقه
قارچ ورقه‌ای خرد کرده و تفت داده                 250 گرم
کنسرو نخودفرنگی      یک‌دوم پیمانه
هویج حلقه‌ای خرد کرده و پخته               1 عدد متوسط
کدو حلقه‌ای خرد کرده      1 عدد متوسط
پیازچه خرد کرده      یک دوم پیمانه
نمک و فلفل     به میزان لازم
پودر آویشن      یک قاشق چایخوری
سس سفید     یک‌ونیم پیمانه
پنیر موزارلا       300 گرم
پنیر گودا       100 گرم
سس کچاپ      به میزان لازم

آشپز باشی - اعظم گلزارمنش

روش‌تهیه

گل کلم، براکلی و کرفس را بخارپز کنید. آن‌گاه در ظر ف مناسبی گل کلم، براکلی، کرفس، قارچ، نخودفرنگی،‌هویج، کدو، پیازچه، نمک، فلفل، پودر آویشن و سس سفید را مخلوط کنید. حالا ظرف مناسبی را انتخاب کنید و نیمی از مواد فراهم کرده را در آن بریزید. سپس رویش نیمی از مخلوط پنیر موزارلا و گودا بریزید و سس کچاپ اضافه کنید اینک باقیمانده مواد فراهم کرده را بریزید و رویش را با پنیر باقیمانده بپوشانید. حالا گراتن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 30 دقیقه در طبقة وسط بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.

برچسب ها: آشپزیاعظم گلزارمنشگراتن سبزیجاتغذای رژیمی تعداد بازديد: 176 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است