Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 14:39

تاس كباب گیاهی | طرز تهیه غذای گیاهی

تاس كباب گیاهی | طرز تهیه غذای گیاهی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

تاس كباب گیاهی به عنوان غذای گیاهی

مواد لازم:

لبوی (چغندر) نیمپز 2 عدد

هویج متوسط نیمپز 2 عدد

به متوسط 2 عدد

سیبزمینی متوسط  4 عدد

بادمجان متوسط   2 عدد

گلكلم 100 گرم

كرفس آبپز 4 ساقه

آلوخورشتی (بخارا)  200 گرم

لیموترش تازه  2 عدد

مواد لازم برای تهیه‌ی سس:

كره  50 گرم

ادویه  به میزان لازم

رب گوجهفرنگی  2 قاشق سوپخوری

نمك به میزان لازم

آب به میزان لازم

 

 

طرز تهیه تاس کباب گیاهی به عنوان غذای گیاه خواران

تمام سبزیها را به اندازهی دلخواه و به یكسان، درشت خرد كنید و به صورت لایهای، به ترتیب پیشنهادی در تابه بچینید. ابتدا لبو، هویج، به، سیبزمینی، بادمجان، گلكلم، كرفس نیمپز و آلوی از قبل خیسانده را بچینید. بعد سس را روی سبزیها بریزید. حالا بگذارید با حرارت ملایم جا بیفتد ولی سبزیها له نشود. در پایان، آب لیموترش تازه را روی آن بریزید و میل كنید.

یادآوری: در صورت تمایل، میتوانید از مغز گردو نیز در این غذا استفاده كنید.

روش تهیه‌ی سس:

كره را ذوب كنید. ادویه را در آن كمی تفت دهید و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید. اینك نمك بزنید و با كمی آب، سس را حرارت دهید.

 

برچسب ها: غذای گیاهیکباب گیاهیطرز تهیه غذای گیاه خوارانتاس کباب گیاهیخوراک گیاهی تعداد بازديد: 1132 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است