Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 13:45

رست بیکن و سیب‌زمینی

رست بیکن و سیب‌زمینی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 – 6 نفر

کره 50 گرم

پیاز قرمز 1 عدد کوچک

سیر له کرده 2 حبه

بیکن اسلامی خرد کرده 6 ورق

اورگانو 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

سیب‌زمینی پخته و رنده کرده 850 گرم

پنیر موزارلای رنده کرده 150 گرم

آشپزباشی - فرخناز حاتمی

 با نیمی از کره، پیاز و سیر را تفت دهید. آن‌گاه بیکن را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

حالا اورگانو، نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس با سیب‌زمینی مخلوط نمائید.

اینک کره را در تابه نچسبی گرم کنید. حالا مواد فراهم کرده را در تابه بریزید و سطح آن را صاف کنید و روی حرارت ملایم آن را برشته کنید.

سپس آن را برگردانید تا ظرف دیگر نیز برشته شود. اکنون رست سیب‌زمینی و بیکن را در ظرف مناسبی قرار دهید و با سبزیجات دلخواه آن را بیارائید.

برچسب ها: سیب زمینیآشپزباشیفست فودشور و شیرینرست بیکن و سیب‌زمینیسیب زمینی با پنیر تعداد بازديد: 189 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است