Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 14:31

فریتاتای سبزیجات و سیب‌زمینی

فریتاتای سبزیجات و سیب‌زمینی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

سیب‌زمینی پخته و حبه قندی خرد کرده  300 گرم

نمک و فلفل تند  به میزان لازم

جعفری و گشنیز خرد کرده  یک دوم پیمانه

کنسرو نخودفرنگی  یک دوم پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد کرده   یک پیمانه

قارچ دکمه‌ای   15 عدد

اورگانو   1 قاشق سوپخوری

تاپینگ‌پیتزا دالیا 150گرم

خامه   300 گرم

تخم‌مرغ همزده   4 عدد

کره   25 گرم

روغن زیتون  1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

سیب‌زمینی، نمک، فلفل، جعفری، گشنیز، نخودفرنگی، فلفل دلمه‌ای، قارچ، اورگانو و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه خامه و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید و سپس به مواد فراهم کرده بیفزائید.

حالا کره و روغن زیتون را در تابه مناسبی روی حرارت بگذارید تا گرم شود.

اینک مواد فراهم کرده را در آن بریزید و سطح آن را صاف کنید، در تابه را بگذارید تا یک طرف فریتاتا بپزد.

آن را زیر و رو کنید و طرف دیگر را نیز بپزید.

اکنون فریتاتا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و برش بزنید.

برچسب ها: سیب زمینیآشپزباشیسبزیجاتفریتاتای سبزیجات و سیب‌زمینی تعداد بازديد: 149 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است