Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 13:58

پیده اسفناج

پیده   اسفناج

shooroshirin

0 0

آسان

20 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 – 8 نفر

برگ اسفناج خرد کرده500 گرم
تخم‌مرغ همزده4 عدد
فلفل سیاهبه میزان لازم
پنیر فتا300 گرم
پنیر موزارلا رنده‌کردهبه میزان لازم
کره یا روغن زیتون به میزان لازم


مواد لازم برای تهیه خمیر
آرد سفید375 گرم
مخمر فوری1 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
آب250 -300 میلی لیتر
روغن زیتون1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر:

روش‌تهیه

اسفناج‌ها را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. حالا در ظرف مناسبی تخم‌مرغ‌ها، فلفل، پنیر و اسفناج را با هم مخلوط کنید. اینک خمیر را به شش قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت را به‌صورت بیضی با وردنه باز کنید. مقداری از مواد میانی را روی سطح خمیر بریزید، طوری که از لبه‌ها فاصله داشته باشند. لبه‌ها را برگردانید و دو طرف ابتدا و انتها خمیر را به هم نزدیک کنید. حالا روی خمیر‌ها را بپوشانید و حدود نیم ساعت استراحت دهید. سپس روی مواد پنیر موزارلا بریزید و داخل فر گرم کرده با دمای200 درجة سانتیگراد به مدت 15 -20 دقیقه قرار دهید. هنگامی که پیده را از فر بیرون آوردید، رویش را با روغن زیتون یا کره رومال کنید.
 


روش تهیه خمیر
آرد، مخمر و نمک را با هم مخلوط کنید. آن‌گاه آب و روغن را اضافه و مواد را مخلوط کنید. حالا خمیر را روی سطح  آرد پاشیده  ورز دهید. سپس خمیر را در یک ظرف چرب کرده قرار دهید، رویش را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

برچسب ها: پنیر موزارلاغذاهای گیاهیپنیر فتاپیده اسفناجطرز تهیه پیده اسفناجغذاهای رژیمی تعداد بازديد: 148 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است