Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 15:19

بادمجان شکم‌پر

بادمجان شکم‌پر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

بادمجان3 عدد

نمک و فلفل   به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردنیبه میزان لازم

گوشت قیمه‌ای خرد کرده300 گرم

پیاز رنده کرده 1 عدد

زردچوبه یک‌چهارم قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی یک و نیم قاشق سوپخوری

فلفل سبز خرد کرده یک‌چهارم پیمانه

فیله گوجه‌فرنگی ریز خرد کرده1 پیمانه

جعفری ریز خرد کرده2 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز یک‌هشتم قاشق چایخوری

آویشن یک‌چهارم قاشق چایخوری

سیر له کرده 1 حبه

پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا در صورت تمایل100 گرم

 

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

بادمجان‌ها را از طول به دو قسمت برش بزنید، آن‌گاه قدری نمک رویش بپاشید و یک ساعت استراحت دهید.

حالا قدری درون بادمجان را خالی کنید. سپس آن را با هوله آشپزخانه خشک کنید و در روغن شناور با حرارت ملایم سرخ کنید.

اینک بادمجان‌ها را کنار بگذارید و مواد میانی آن را فراهم سازید. ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.

سپس رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و آن را با یک پیمانه آب بپزید تا آبش تبخیر شود. حالا فلفل سبز، فیله گوجه‌فرنگی، جعفری، فلفل قرمز، آویشن، سیر و پیاز داغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

اینک مغز بادمجان خالی کرده را ریز خرد کنید و قدری تفت دهید و به مواد گوشتی اضافه کرده و درون بادمجان‌ها را با این مواد پر کنید.

سپس آنها را در ظرف نسوز مناسبی قرار دهید و یک پیمانه آب گوجه‌فرنگی از کنار ظرف به آن اضافه کنید و بادمجان شکم‌پر را 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

در صورت دلخواه روی بادمجان‌ها قدری پنیر بریزید و آنها را چند دقیقه با گریل حرارت دهید تا پنیر برشته شود.

برچسب ها: بادمجانغذای گیاهیبادمجان شکم پرشور و شیرین تعداد بازديد: 225 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است