Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 مهر 1399 - 04:09

عدسی

عدسی

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

عدس 3 پیمانه

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

پودر آویشن یك و نیم قاشق چایخوری

 

كره یا روغن حیوانی به میزان دلخواه 

 آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

ابتدا عدس را بخیسانید و بعد همراه با مقداری آب در زودپز بریزید و با حرارت ملایم، به مدت 2 ساعت بپزید تا عدس كاملاً له شود.

آن‌گاه عدس له شده را با نمك و آویشن مخلوط كنید و به مدت تقریبی 2-3 ساعت روی حرارت بسیار ملایم دم كنید تا عدس تیره رنگ شود.

حالا كره یا روغن را به آن بیفزائید و برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید و با آویشن بیارائید.

یادآوری: در اصفهان مرسوم است كه عدس را با هلیم مخلوط می‌كنند و در وعده‌ی صبحانه می‌خورند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیعدسیآشپزی با عدسهلیمعدسی و هلیمغذا با عدسغذای اصفهانی تعداد بازديد: 1182 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟