Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:05

تارت گوجه و ريحان

تارت گوجه و ريحان

shooroshirin

0 0

متوسط

35 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای4 نفر

آرد................175 گرم

نمك..................يك‌دوم قاشق چايخوري

كره يا مارگارين................120 گرم، سرد

آب سرد................3 تا 5 قاشق غذاخوري

 

مواد مياني:

روغن زيتون...................2 قاشق غذاخوري

پنير موتزارلا دالیا...................180 گرم، ورقه‌اي

ريحان.................20 برگ، نصف كرده

گوجه‌فرنگي................4 تا 5 عدد، ورقه ورقه 5 ميلي‌متر

پنير موتزارلا.................3 قاشق غذاخوري، رنده شده

روش‌تهیه

آرد و نمك را در يك كاسه الك كنيد. كره را ريز كرده و به آرد اضافه كنيد و با دست مخلوط كنيد. تا به شكل خرده نان درآيد. 3 قاشق غذاخوري از آب را اضافه كرده و مخلوط كنيد تا به شكل خمير درآيد.

در صورت نياز بقيه‌ي آب را اضافه كنيد. خمير را در كيسه فريزر گذاشته و 40 دقيقه در يخچال بگذاريد. فر را روي 190 درجه‌ي سانتي‌گراد داغ كنيد. خمير را به ضخامت 5 ميلي‌متر روي يك سطح آرد پاشي شده پهن كنيد. يك قالب تارت را چرب كرده و خمير را كف آن پهن كنيد و با چنگال سوراخ سوراخ كنيد و 20 دقيقه ديگر در يخچال بگذاريد.

يك ورقه كاغذ مومي روي خمير گذاشته و داخل آن را با لوبياي خشك پر كرده و 15 دقيقه در فر بپزيد، سپس از فر خارج كرده و روي آن را خالي كنيد. خمير را با روغن زيتون چرب كرده و يك لايه پنير كف آن بچينيد دو سوم ريحان را روي آن ريخته و گوجه‌ها را روي آن بچينيد. باقي ريحان را روي آن ريخته و پنير رنده شده را روي آن بريزيد. تارت را 35 دقيقه در فر بپزيد و اگر آب انداخت به آرامي با قاشق روي آن را خالي كنيد.

برچسب ها: تارتروغن زیتونریحانپنير موتزارلامارگارين تعداد بازديد: 235 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است