Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 فروردین 1399 - 16:45

تارت قارچ و پیاز

تارت قارچ و پیاز

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 عدد

رد     250 گرم
کرة  سرد (خرد کرده)     125 گرم
زردة تخم‌مرغ     1 عدد
نمک     به میزان لازم
شیر     حدود  125 میلی‌لیتر


مواد لازم میانی

پیازداغ خلالی      2 پیمانه
قارچ (ورقه‌ای خرد کرده و تفت داده) 500 گرم
تخم‌مرغ همزده     2 عدد
خامة صبحانه     125 میلی‌لیتر
نمک     به میزان لازم
خردل     1 قاشق چایخوری
پنیر موزارلا رنده کرده      200 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :

روش‌تهیه

آرد، کره، زردة تخم‌مرغ و نمک را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بصورت خرده نان شود. آن‌گاه شیر را بتدریج بیفزائید تا خمیر منسجم و لطیف شود. حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
اینک خمیر را روی سطح میز کار آرد پاشیده به ضخامت 3-4 میلی‌متر پهن کنید سپس خمیر را در قالب پای قرار دهید، به گونه‌ای که دیوارة قالب را بپوشاند، خمیر اضافی را جدا سازید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید. حالا قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید. اکنون قالب را از فر خارج کنید.



روش تهیة مواد میانی: پیاز و قارچ را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و روی خمیر پختة پای بریزید. آن‌گاه تخم‌مرغ، خامه، نمک و خردل را نیز در کاسة مناسب دیگری مخلوط کنید و روی سطح پای بدهید. سپس پنیر را روی آن بپاشید و به مدت  15-20 دقیقه دیگر در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد پای را بپزید تا سطح آن طلایی شود.

برچسب ها: تارتاعظم گلزار منشتارت قارچ و پیازطرز تهیه تارت قارچ و پیازغذاهای ماکروویوی تعداد بازديد: 99 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است