Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 14:47

تارت مرغ و بادمجان

تارت مرغ و بادمجان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

آرد ................175 گرم

نمک............. 1 پینچ

کرة سرد و خرد کرده ...............100 گرم

سینة مرغ..................... 3 عدد درشت

نمک و فلفل............ به میزان لازم

روغن زیتون.............. به میزان لازم

برگ بو .................3 عدد

بادمجان حلقه‌ای خرد کرده و سرخکرده................2-3 عدد

 

مواد لازم برای تهیة سس پستو

برگ ریحان ...................1 پیمانه

گردوی خرد کرده............ 80 گرم

سیر له کرده..................2 حبه

پنیر پارمسان رنده کرده.............. 1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون............. 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

نمک و فلفل.............. به میزان لازم

 آشپزباشی- اعظم گلزارمنش :

 

روش‌تهیه

آرد را همراه با نمک در ظرف مناسبی بریزید، کره را بیفزائید و با انگشتانتان کره را با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده‌نان درآید. آن‌گاه 1-2 قاشق سوپخوری آب به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست آید. سپس خمیر را در کیسة نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود. مرغ، نمک، فلفل و روغن زیتون بپاشید و رویش برگ بو بگذارید. اکنون سینة مرغ را رول کرده و در فویل بپیچید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد بپزید. همینکه مرغ خنک شد، آن را حلقه‌ای خرد کنید. آن‌گاه قالب تارت را به قطر 20 سانتیمتر چرب کنید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و در قالب پهن نمائید. روی خمیر چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نکند و آن را 15-20 دقیقه، در بپزید. همینکه تارت خنک شد، سس پستو را رویش بمالید و حلقه‌های بادمجان و مرغ را یکی در میان، روی تارت بچینید و از سس فراهم کرده رویش بریزید.

روش تهیة سس پستو

ریحان، گردو، سیر و پنیر را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد پوره شود. آن‌گاه روغن را کم‌کم بیفزائید و مخلوط کنید. حالا نمک و فلفل را به سس اضافه نمائید.

 

 

خواص  بادمجان

از نظر طب قديم بادمجان گرم و خيلي خشك است . بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بي بو و خاصيت است داراي خواص زيادي است . مهمترين خاصيت آن كم كالري بودن آن است كه غذاي بسيار خوبي براي كساني است كه مي خواهند وزن كم كنند زيرا داراي ويتامين و مواد معدني نيز مي باشد.

برچسب ها: خواص بادمجانسس پستوتارت مرغ و بادمجانطرز تهیه سس پستوطرز تهیه تارت مرغ و بادمجان تعداد بازديد: 603 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است