Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 04:41

تارت پیاز و پنیر

تارت پیاز و پنیر

shooroshirin

0 0

متوسط

35 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پنیر موتزارلا......................................... 180 گرم،‌ رنده شده

آرد سفید.....................175 گرم، یک‌و یک‌دوم پیمانه

کره......................75 گرم،‌ خرد شده

زرده‌ی تخم‌مرغ............................یک عدد

آب سرد....................يك تا 2 قاشق سوپخوري

کره.......................50 گرم

پیاز...................45 گرم، خلالی

دانه‌ی خردل......................2 قاشق  سوپخوری

تخم‌مرغ.........................2 عدد

زرده‌ی تخم‌مرغ.......................یک عدد

خامه.......................300 میلی‌لیتر

نمک وفلفل......................به میزان لازم

روش‌تهیه

برای تهیه خمیر،‌ آرد و نمک را در کاسه ریخته و کره را اضافه کنید. با نوک انگشت مواد را طوری مخلوط کنید تا مانند آرد سوخاری دانه‌دانه شود. زرده‌ی تخم‌مرغ را به همراه یک تا 2 قاشق سوپخوری آب سرد اضافه کرده، مخلوط کنید تا مایه به شکل خمیر درآید. خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

فر را روی 200 درجه‌ی سانتي‌گراد داغ کنید. خمیر را کمی ورز داده و روی سطح آرد پاشیده باز کنید. ظرف تارت به قطر 24 سانتی‌متر انتخاب کرده و خمیر را روی آن پهن کرده و اندازه کنید. اضافات خمیر را بریده و سطح آن را با چنگال سوراخ سوراخ کنید. یک کاغذ روغنی به اندازه قالب بریده و روی خمیر قرار دهید و داخل آن را با لوبیای خشک پر کنید. خمیر را 15 دقیقه در فر قرار دهید، سپس خارج کرده و کاغذ را به همراه لوبیا از روی آن بردارید. درهمین حال پیاز را به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم درون کره تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

حرارت فر را روی 180 درجه‌ی سانتی‌گراد تنظيم كنيد. دانه‌های خردل را روی خمیر ریخته و پیاز را روی آن پخش کنید. تخم‌مرغ‌ها، زرده‌ي تخم‌مرغ،‌ خامه و پنير را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد، سپس آن را روی پیاز ریخته و به صورت یک‌نواخت روی خمیر تارت پخش کنید. تارت را به مدت 35 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

برچسب ها: آموزش آشپزیتارتطرز تهیهتارت پیازتارت پیاز و پنیرطرز تهیه تارت پیاز تعداد بازديد: 269 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است