Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:12

پاستا با سس ناپُلی

پاستا با سس ناپُلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پاستا...................... 500 گرم

گوجه فرنگي................. 1 كيلو

زيتون كالاماتا............... 100 گرم

كاپاريس شور............30 گرم

روغن زيتون ...............مقداري

سير............... 4 حبه

جعفري خرد شده.................... 3 قاشق غذاخوري

روش‌تهیه

سير را له كنيد و كاپاريس را بشوييد تا شوري اضافي آن گرفته شود. ابتدا 3 تا 4 قاشق غذاخوري روغن زيتون را در ماهيتابه بريزيد و با حرارت ملايم سير له شده را در آن تفت دهيد. وقتي رنگ گرفت آن را از روغن درآوريد. گوجه فرنگي‌ها را در آب جوش بيندازيد و پوست كنده و خرد كنيد. بعد كاپاريس را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. بعد گوجه فرنگي‌ها و سپس زيتون‌ها را اضافه كنيد. در آخر، كمي از جعفري را بيفزاييد. در اين مرحله، آب را جوش آورده و كمي نمك به آب اضافه كنيد. بعد پاستا را بيفزاييد و اجازه دهيد تا بپزد تا جايي كه مغز آن كاملاً پخته شود ولي له نشود. سپس پاستا را آبكش كنيد و بدون اينكه رويش آب بگيرد به قابلمه‌اي كه سس در آن است اضافه كنيد و روي حرارت ملايم آن را با سس مخلوط كنيد. در پايان، بقية جعفري را اضافه كنيد. دقت كنيد سس را وقتي با پاستا مخلوط كنيد كه همة افراد دور ميز نشسته‌اند و شما مي‌خواهيد غذا را سرو كنيد.

نكته: پاستا بايد داغ و تازه باشد.

نكته: به دليل اينكه پس از پخت، روي پاستاها آب ريخته نمي‌شود، بايد نمك پاستا به اندازه استفاده شود تا غذا شور نشود.

نكته: در صورت تمايل، مي‌توان سير را داخل سس نگه داشت.

نكته: اگر زيتون كالاماتا در دسترس نبود مي‌توانيد از زيتون سبز بدون هسته استفاده كنيد. 

برچسب ها: پاستاطرز تهیه پاستاپاستا با سس ناپُلیزيتون كالاماتاكاپاريس تعداد بازديد: 399 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است