Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 21:55

اسپاگتی با سس جگر مرغ و قارچ

اسپاگتی با سس جگر مرغ و قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر:

اسپاگتی....................500 گرم

نمک................به مقدار لازم

روغن مایع..................6 قاشق سوپخوری

پودر پنیر پارمزان..................50 گرم

 

مواد لازم برای سس جگر:

کره...................30 گرم

جگر مرغ..............250 گرم، رگ و ریشه گرفته، خرد کرده

پودر آویشن.............یک قاشق چایخوری

سرکه...............6 قاشق سوپخوری، 900 ميلي‌ليتر

شکر.................یک قاشق چایخوری

جعفری ساطوری..............یک قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای سس گوجه‌فرنگی:

روغن مایع.................2 قاشق سوپخوری

کره..................30 گرم

پیاز متوسط..................... یک عدد، ساطوری شده

سیر...................2 حبه،‌ رنده شده

قارچ.......................100 گرم، درشت خرد شده

کنسرو گوجه‌فرنگی..................... 2 قوطی، پوره شده

آب‌مرغ.................300 میلی‌لیتر

شکر.....................یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل...................به میزان لازم

طرز تهیه

اسپاگتی را در 4 لیتر آب با مقداری نمک و 4 قاشق سوپخوری از روغن بجوشانید تا مغزپخت شود. سپس آن را آبکش نموده و در کاسه بریزید و با 2 قاشق سوپخوری روغن باقیمانده خوب مخلوط کنید. نیمی از پاستا را در دیس کشیده و نیمی از سس جگر را روی آن بریزید. نیمی از سس گوجه و پنیر را نیز روی آن ریخته و این کار را مجدداً تکرار کنید.

روش تهیه سس جگر مرغ:

برای تهیه‌ی سس جگر مرغ،‌ کره را در یک تابه داغ کرده و جگر را روی شعله ملایم در آن سرخ کنید تا برشته شود. آویشن را اضافه کرده و هم بزنید. شعله را زیاد کنید و سرکه و شکر را افزوده و یک دقیقه بجوشانید. جعفری را نیز اضافه نموده، هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.

 روش تهیه سس گوجه‌فرنگی:

برای تهیه‌ی سس گوجه‌فرنگی، روغن و کره را در یک تابه‌ داغ کرده و ‌پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود(حدود 5 دقیقه). سیر و قارچ را اضافه کرده و تفت دادن را 3 دقیقه دیگر ادامه دهید. گوجه‌فرنگی، آب‌مرغ و شکر را اضافه کرده و سس را 30 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

برچسب ها: سس گوجه فرنگیاسپاگتیطرز تهیه اسپاگتیسرکهآویشنپنیر پارمزانسس جگر مرغاسپاگتی با سس جگر مرغ و قارچ تعداد بازديد: 341 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است