Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 17:34

بروسکتای ماهی

بروسکتای ماهی

shooroshirin

0 0

متوسط

5 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

ماهی استورژن................. 500 گرم

روغن زیتون............... 1 قاشق سوپ‌خوری

آب لیموترش تازه.............. 1 قاشق سوپ‌خوری

پیازچه، ریز خردشده................. 2 عدد

سیر پوره‌شده................1 حبه

شوید خردشده................2 قاشق سوپ‌خوری

نمک با طعم لیمو..................به مقدار لازم

گوجه‌فرنگی حبه‌ای‌خردشده ......................یک‌ویک‌دوم پیمانه

روغن زیتون و آب لیموترش تازه ....................مجموعاً 1 قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل سیاه تازه ساییده‌شده......................به مقدار لازم

برش‌های نان مورد نظر................به تعداد لازم

لیموترش....................برای سرو

روش‌تهیه

ماهی را به قطعه‌های درشت کبابی برش بزنید. در کاسه‌ای مناسب روغن زیتون، آب لیمو، پیازچه، سیر، شوید و نمک با طعم لیمو را ریخته و پس از مخلوط‌کردن ماهی را اضافه کنید و با مایه مرینت طعم‌دار کرده و 30 دقیقه استراحت دهید. گوجه‌فرنگی را با روغن زیتون، آب لیموترش تازه، نمک و فلفل سیاه طعم‌دار کرده و کنار بگذارید. نان‌های برش‌زده‌شده را گریل کنید تا طلایی خوش‌رنگ شود و گرم نگه دارید. ماهی را از داخل مایه مرینت خارج کرده و 5 دقیقه گریل کنید. هنگام سرو، مقداری از مخلوط گوجه‌فرنگی را روی نان بریزید و روی آن را با ماهی گریل‌شده تزیین کرده و همه را به همین صورت آماده کنید، سپس در ظرف سرو چیده و با لیموترش تزیین و سرو نمایید.

برچسب ها: غذای دریاییروغن زیتونزعفرانبروسکتای ماهیطرز تهیه بروسکتای ماهیماهی استورژن تعداد بازديد: 154 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است