Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:48

ماهی مِیدُم

ماهی مِیدُم

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت پخت ماهی میدم:

تره 300 گرم

 

شوید 500 گرم

 

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

 

پودر لیموعمانی 1 قاشق سوپخوری

 

نمك، ادویه‌كاری، زرچوبه به مقدار لازم

 

ماهی شیر یا هامور یا سنگسر 500 گرم

 

نمك، آبلیمو و پودر سیر به میزان لازم

 

برنج 500 گرم

 

كره 50 گرم

آشپزباشی

 طرز تهیه ماهی میدم:

تره و شوید را بشوئید و خردكنید. آنگاه تره و شوید را همراه با پیاز داغ و كمی روغن در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سبزی سرخ شود.

سپس لیموعمانی و ادویه را بیفزائید و حرارت را ملایم كنید تا آب سبزی تبخیر شود. اكنون ماهی را خرد كنید و اندكی نمك، آب لیمو و پودر سیر به آن اضافه كنید.

ماهی را به مدت نیم ساعت در یخچال نگه‌ دارید سپس آن را سرخ كنید و به سبزی بیفزائید. حالا برنج خیس كرده را آبكش كنید.

كف قابلمه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید.

همینكه روغن داغ شد، قدری از برنج را در قابلمه بریزید و اندكی از مخلوط ماهی و سبزی روی برنج بگذارید دوباره روی ماهی را با برنج بپوشانید و به همین ترتیب لایه‌های ماهی و برنج را تكرار كنید.

كره را با یك دوم پیمانه آب جوش مخلوط كنید و آن را روی برنج بریزید. اینك برنج را روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بكشد بعد آن را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوروش پخت ماهیغذای دریائیآشپزباشیماهی میدمطرز تهیه ماهی میدم تعداد بازديد: 1426 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است