Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 23:26

پلو ی اسفناج با ماهی

پلو ی اسفناج با ماهی

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6  نفر

برنج....................600 گرم (4 پيمانه)

پياز خرد كرده ..............1 عدد بزرگ

روغن................ به ميزان لازم

سير له كرده............ 2 حبه

اسفناج خرد كرده................. 2 كيلو

نمك................. يك قاشق سوپخوري

فلفل سياه......................يك‌دوم قاشق چايخوري

كره................ 100 گرم

فيله ماهي................... 6 تيكه

آشپزباشی - ایران کوهستانی:

روش تهیه

برنج را بشوئيد، بخيسانيد و آبكش كنيد. آن‌گاه پياز و قدري روغن را در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا پياز سبك و طلايي شود. حالا سير، اسفناج، نمك و فلفل را بيفزائيد و چند دقيقه ديگر آن را تفت دهيد. سپس در قابلمة مناسبي برنج و اسفناج را لابه‌لاي هم بريزيد و كرة را آب كرده و روي سطح اسفناج پلو بدهيد و به مدت تقريبي 30 تا 45 دقيقه آن را دم كنيد. حالا فيلة ماهي را كه با نمك و فلفل مزه‌دار كرده‌ايد در اين فاصله سرخ كنيد. اكنون براي پذيرائي پلو را در ديس مناسبي بكشيد و ماهي‌هاي سرخكرده را رويش قرار دهيد و با برنج زعفراني آن را بيارائيد.

 

خواص  اسفناج

اسفناج را باید یک سبزی همه فن حریف نامید. خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان بیماری های مختلف بخشی از دنیای خاصیت اسفناج است. اسفناج عموماً به عنوان "سوپر خوراکی" در نظر گرفته می شود و می تواند با روش‌های مختلف خورده شود.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذاهای دریاییپلو ی اسفناج با ماهی تعداد بازديد: 417 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است