Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 29 فروردین 1398 - 17:50

راتای اسفناج و میگو

راتای  اسفناج و میگو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

میگو   به میزان دلخواه

سرکه سفید 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 2 حبه

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد

کره 30 گرم

اسفناج تفت داده 250 گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز ریز خرد کرده   یک عدد کوچک

آویشن یک‌چهارم قاشق چایخوری

خامۀ صبحانه 2 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان 30 گرم

 نان تست به میزان لازم

آشپزباشی - معصومه فلاحی

میگوها را با سرکه، نمک، فلفل، روغن زیتون و یک حبه سیر مزه دار کرده و نیم ساعت در یخچال استراحتدهید.

حالا پیاز را به همراه کره تفت دهید تا کمی نرم و طلایی شود. سیر را نیز افزوده و کمی دیگر تفت دهید.

اینک اسفناج ، فلفل دلمه‌ای ، آویشن، نمک و فلفل را بیفزائید و صبر کنید تا آبش تبخیر شود.

بعد مواد را از روی حرارت بردارید،خامه و پنیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

حالا نان تست را برش زده و در قالب‌های منوپرشن قرار دهید و از مواد خنک شده روی آن بریزید و سطحش را صاف کنید و روی مواد را با میگوهای تفت داده بیارائید.

برچسب ها: غذای دریاییآشپزباشیراتای میگو و اسفناجراتای میگومواد لازم برای تهیه راتای میگوروش تهیه انواع راتاپیش غذای سالم و سبک تعداد بازديد: 73 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است