Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:57

خوراك ماهی با سس اسپايسی

خوراك ماهی با سس اسپايسی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

ماهي استيكي(شير، سرخو يا سنگسر).........................4 قطعه

آب نمك غليظ................به ميزان لازم

سركه........................يك‌چهارم پيمانه

ساقه‌ي دارچين....................يك عدد

پياز.....................2 تا 3 عدد

سير.....................4 تا 6 حبه

گوجه‌فرنگي.........................450 گرم

روغن......................از يك‌سوم تا يك‌دوم پيمانه

زردچوبه.......................يك‌دوم قاشق چايخوري

دارچين......................تا يك‌قاشق چايخوري

تخم‌گشنيز آسياب شده.......................يك قاشق چايخوري

زيره‌ي سبز آسياب شده.......................يك قاشق چايخوري

فلفل بهار آسياب شده......................4 عدد

فلفل تند ريز خرد شده.....................1 تا 2 عدد

فلفل دلمه‌اي(قرمز)................يك عدد، كباب و پوره شده

نمك و فلفل ...................به مقدار لازم

ليموترش تازه...................يك عدد، آب گرفته

روش‌تهیه

ابتدا ماهي را در محلول آب‌نمك غليظ و سركه قرار داده و ساقه‌ي دارچين را هم به آن اضافه كنيد و براي 15 تا 20 دقيقه در يخچال بگذاريد. پياز و سير را داخل فويل پيچيده و براي 30 دقيقه در فر گرم شده با دمای 175 درجه‌ي سانتي‌گراد(350 درجه‌ي فارنهايت) قرار دهيد، سپس از فر خارج كرده و پوست آن‌ها را جدا نموده و ريز خرد كنيد.

گوجه‌فرنگي‌هاي شسته شده را داخل آب جوشان قرار داده، پس از 30 ثانيه خارج و داخل آب سرد قرار دهيد، سپس پوست آن‌ها را جدا كرده و خرد كنيد.

تابه را روي حرارت گذاشته، روغن را اضافه كنيد و پس از گرم شدن، پياز و سير را اضافه كرده و كمي هم بزنيد. سپس ادويه‌ها را افزوده، هم زده و فلفل تند ريز خرد شده را اضافه کنید. گوجه‌فرنگي خرد شده را نیز افزوده، هم زده و در آخر فلفل دلمه‌اي كباب شده پوره شده را بيفزاييد و براي 25 دقيقه روي حرارت كم قرار دهيد. پس از مدت زمان مذكور، قطعات ماهي را داخل سس قرار داده و نمك و فلفل آن را اندازه كرده و آب ليموترش را به آن بيفزاييد و براي 20 الي 30 دقيقه به پختن ادامه دهيد.

تزيين:

كته يا چلو را داخل ديس كشيده و قطعات ماهي پخته شده را هم روي آن بگذاريد. سس را به صورت پوره درآورده و سطح روي ماهي و برنج را با آن منقش كرده و با ليموترش و كمي جعفري خرد شده تزيين سپس سرونماييد.

نكته:

در صورت تمايل مي‌توانيد ابتدا ماهي‌هاي مزه‌دار شده را كمي سرخ كرده سپس داخل سس فوق قرار دهيد و طبخ را ادامه دهيد.

برچسب ها: غذای دریاییخوراکخوراک ماهیطرز تهیهخوراك ماهی با سس اسپايسی تعداد بازديد: 330 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است