Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:06

کاتوخ شور پیاز

کاتوخ شور پیاز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

میگو، پاک‌شده و رگ گرفته‌شده .......................400 گرم

پیاز................ 3 عدد

سیب‌زمینی................... 2 عدد

تمر هندی................... نصف یک بسته

رب گوجه‌فرنگی ....................1 قاشق سوپ‌خوری

نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و روغن.............. به مقدار لازم

روش‌تهیه

پیازها را خلالی کرده و سرخ کنید و در صافی بریزید. میگوها را در روغن پیازها کمی تفت دهید و کنار بگذارید. سیب‌زمینی‌ها را به تکه‌های درشت خرد کرده و سرخ کنید. تمرهندی را خیس کرده و صاف کنید. کمی از روغن پیازداغ را در ظرف بریزید، زردچوبه و نمک و فلفل بزنید، رب گوجه‌فرنگی را کمی تفت داده و دو سوم از پیازداغ را در آن قرار دهید، سپس عصاره تمرهندی، میگو و سیب‌زمینی را اضافه کنید و با حرارت کم غذا را جا بیندازید و با برنج سرو نمایید. روی غذا هم پیازداغ بریزید.

نکته: به جای میگو از ماهی شور که در آب خیسانده‌ و شوری آن را گرفته‌اید هم می‌توانید استفاده کنید. فلفل این غذا باید زیاد باشد و معمولاً تند مصرف می‌شود.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییمیگوطرز تهیهکاتوخ شور پیاز تعداد بازديد: 647 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است