Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:45

خوراك ماهی جنوبی | پخت خوراک ماهی

خوراك ماهی جنوبی | پخت خوراک ماهی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

برای تهیه خوراك ماهی جنوبی به مواد زیر نیاز داریم:

ماهی شیر یا شوریده 5 تكه

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

روغن برای سرخ كردن  به میزان لازم

 

گوجه فرنگی رنده‌كرده  6 عدد

 

پیاز رنده‌ كرده  1 عدد

 

جعفری خرد كرده  2 قاشق سوپخوری

 

سیر رنده ‌كرده 6 تا 8 حبه

 

زعفران حل كرده 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل سبز خرد كرده 5 عدد

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

به منظور پخت خوراك ماهی جنوبی ابتدا روی ماهی را نمك و فلفل بپاشید و به مدت یك تا 2 ساعت در یخچال نگه دارید. آن‌گاه ماهی را در روغن سرخ كنید و كنار بگذارید. برای تهیه سس، روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و گوجه فرنگی را كمی در آن تفت دهید. بعد پیاز، جعفری، سیر، زعفران، نمك و فلفل را بیفزائید و دوباره تفت دهید و صبر كنید تا سس غلیظ شود.

اكنون ماهی را در ظرف مناسبی بگذارید و سس را روی آن بریزید. اینك فلفل سبز را روی سس بریزید و به مدت 20دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا سس، جذب ماهی شود.

یادآوری: این خوراك را می‌توانید با چلو و یا سبزی پلو نیز میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیخوراکغذا با ماهیخوراک ماهیآشپزباشیسرور چاووشیخوراك ماهی جنوبیخوراک جنوبیآموزش حوراک ماهی تعداد بازديد: 1751 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است