Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 10:54

ماهی پلوی رنگی

ماهی پلوی رنگی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

3 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 3 نفر

ماهي سالمون....................3 تكه

برنج خيس خورده با نمك.................2 پيمانه

گشنيز و جعفري خرد شده.....................2 قاشق غذاخوري

كاري، زردچوبه، نمك و فلفل سياه نيم‌كوب.................از هر كدام به مقدار لازم

پياز...............1 عدد

آب‌ليموي تازه...................2 قاشق غذاخوري

پوست ليموي تازه...............2 تكه

روغن...................كمي

كره...................50 گرم

فلفل كبابي قرمز(چيلي).................1 عدد

تخم گشنيز پودر شده....................1 قاشق چايخوري

تخم‌مرغ آب‌پز................... 2 عدد

 

روش‌تهیه

ماهي را داخل تابه مناسب فر گذاشته و كمي نمك و فلفل و آب‌ليمو و روغن روي آن بريزيد و كنارش 2 تكه پوست ليمو بياندازيد و بعد روي تابه را فويل بكشيد و داخل فر به مدت 15 تا 20 دقيقه (فر گرم) فر 170 درجه قرار دهيد.

پياز را نگيني خرد كرده و در كره و 2 قاشق غذاخوري روغن كمي تفت دهيد تا آب آن تبخير شود.

 بعد زردچوبه  و ادويه كاري و تخم‌گشنيز را اضافه كنيد و بعد كمي فلفل سياه و برنج را اضافه كرده و آب آن را اندازه كنيد. برنج را دم كنيد ماهي را از فر بيرون آورده با پشت چنگال خرد كنيد و لابه‌لاي برنج بدهيد و گشنيز و جعفري و كمي آب ليمو روي آن بريزيد و با تخم‌مرغ پخته تزيين كنيد.

برچسب ها: غذای دریاییادویهادویه کاریمزه دار کردن ماهیتخم مرغ تعداد بازديد: 200 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است