Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 11:25

پیتزا ماهی کیلکا

پیتزا ماهی کیلکا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر 

نان پیتزا 2 عدد

سس پستو 2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای دالیا 300 گرم

کیلکای تمیز کرده به میزان دلخواه

زیتون سبز و سیاه به میزان لازم

گوجه‌فرنگی گیلاسی 10 عدد

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

نان پیتزای دالیا را روی میز قرار دهید.

آن‌گاه مخلوط روغن زیتون و سس پستو را روی سطح نان‌ها بمالید و دو‌سوم از پنیر را رویش بپاشید.

حالا روی سطح پنیر را با ماهی کیلکای برشته کرده، زیتون و گوجه گیلاسی بیارائید.

سپس باقیمانده پنیر را روی سطح پیتزا بپاشید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا خمیر بپزد و پنیر برشته شود.

یادآوری

2 قاشق سوپخوری آرد، کمی نمک و یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و ماهی تمیز کرده را در آن بغلتانید و در روغن فراوان داغ برشته کنید.

برچسب ها: پیتزاآشپزی دریاییماهی کیلکاآشپزباشیپیتزای دریاییشور و شیریندالیاپیتزا ماهی کیلکاپیتزا ماهیدستور تهیه پیتزا ماهی کیلکاروش تهیه پیتزاپیتزا با ماهیپنیر پیتزای دالیا تعداد بازديد: 1238 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است