Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:59

مالابیج گیلان

مالابیج گیلان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر 

ماهی سفید 1 عدد بزرگ

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مغزگردو خرد کرده 150 گرم

سبزی‌ معطر محلی (نعنا، خالواش و چوچاق) از هر کدام یک دسته

رب انار 3  قاشق سوپخوری

گلپر به میزان لازم

آشپزباشی - اویس کلاهی

ماهی را تمیز کرده، بشوئید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

آن گاه گردو، سبزی‌ محلی، رب انار و گلپر را مخلوط کنید و داخل شکم ماهی را با این مخلوط پر کرده و با نخ و سوزن بدوزید تا مواد بیرون نریزد.

سپس ماهی را به مدت تقریبی یک ساعت در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید تا برشته و طلائی شود.

یادآوری

* اگر در هنگام پخت ماهی اندکی آب نارنج رویش بریزیم، طعم ترش نارنج جذب ماهی می‌شود و آن را لذیذ تر می‌کند.

* مالابیج را با سس مخصوص (انار و گردو) و برنج کته میل می‌کنند.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزی با ماهیپخت ماهیآشپزباشیماهی شکم پرشور و شیرینمالابیج گیلانماهی شب عیددستور تهیه ماهیروش تهیه ماهی شکم پر تعداد بازديد: 97 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است