Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:47

ماهی شكم پر

ماهی شكم پر

shooroshirin5

0 0

سخت

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای پخت ماهی شکم پر:

ماهی سفید 1 عدد (1 كیلوگرم)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

سبزی معطر شمال، ریز خرد كرده (زولنگ، اناریجه، گشنیز، برگ سیر و اوجی) 150 - 200 گرم

 

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

 

گردوی آسیاب كرده 80 گرم

 

رب انار 2 قاشق سوپخوری

 

دانه‌های انار خشك 1 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلكرده 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

طرز تهیه ماهی شکم پر: 

ماهی را پاك كنید، بشوئید و با هوله‌ی كاغذی آشپزخانه خشك نمائید. آن‌گاه داخل شكم ماهی را با نمك و فلفل مزه‌دار كنید.

حالا سبزی را در یك قاشق سوپخوری از روغن مایع تفت دهید و همراه با گردو، رب انار و دانه‌های انار در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس داخل شكم ماهی را با این مخلوط پر كنید و شكاف آن را با سوزن و نخ بدوزید. اینك باقیمانده‌ی روغن را با زعفران مخلوط كنید و زیر‌وروی ماهی بمالید.

حالا ماهی را در سینی فر دارای كاغذ آلومینیومی بگذارید و به مدت تقریبی یك‌ساعت در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

آن‌گاه ماهی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و با حلقه‌های نارنج و زیتون بیارائید.

یادآوری: چنانچه سبزی محلی در دسترستان نبود، از مخلوط گشنیز و قدری شنبلیله استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییروش پخت ماهیغذای شمالیآشپزی دریاییآشپزی شمالیماهی شكم پر تعداد بازديد: 1564 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است