Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 08:06

کباب ماهی و لیمو

کباب ماهی و لیمو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

فیله ماهی هامور خرد کرده یک کیلوگرم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

فلفل ترش یک قاشق سوپخوری

سس سویایک قاشق سوپخوری

زعفران حلکرده دو قاشق سوپخوری

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

پودر سیر یک دوم قاشق چایخوری

 فلفل دلمه‌ای (سبز، قرمز) خرد کرده

از هر کدام 1 عدد

لیموترش ورقه‌ای خرد کرده 2 عدد

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فیله ماهی، نمک، فلفل، فلفل ترش، سس سویا، زعفران، روغن زیتون و پودر سیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن گاه رویش را بپوشانید و 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس فیله ماهی، فلفل‌ها و برش‌های لیمو را در سیخ‌های مخصوص فرو کنید و روی صفحۀ گریل یا فر آن را کباب کنید.

برچسب ها: غذای دریاییغذای مللغذای سالمکباب ماهیآشپزباشیاعظم گلزارمنشماهی کبابیکباب ماهی و لیموماهی هامورروش کباب کردن ماهی تعداد بازديد: 1042 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است