Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:53

فیله‌ ماهی اسپایسی

فیله‌ ماهی اسپایسی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

گشنیز خرد کرده یک‌دوم پیمانه

سیر له کرده 4 حبه

پاپریکا 1 قاشق چایخوری

زیره 2 قاشق چایخوری

روغن زیتون یک‌چهارم پیمانه

آبلیمو تازه 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

فیله ماهی تیلا پیا  6 تکه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گشنیز، سیر، پاپریکا، زیره، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را در مخلوط‌کن بریزید و میکس کنید.

آن‌گاه فیله‌های ماهی را با مواد آغشته کنید و یک شب در یخچال قرار دهید.

اینک فیله‌های اسپایسی را در روغن داغ سرخ کنید.

برچسب ها: غذای دریاییغذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشماهی سوخاریماهی تیلا پیافیله ماهی اسپایسیروش سوخاری کردن ماهی تعداد بازديد: 1411 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است