Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:00

پاستای پستوی دریایی

پاستای پستوی دریایی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

بادام زمینی یا گردو 100 گرم

سیر 4 حبه

ریحان 50 گرم

پنیر پارمسان رنده کرده 100 گرم

روغن زیتون 100 میلی‌لیتر

پاستای نیمه پخته 600 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

میگو 200 گرم

کره 20 گرم

رزماری به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

گردو، سیر، ریحان و پنیر پارمسان را در داخل میکسر ریخته و مخلوط کنید. آن‌گاه روغن زيتون را آرام آرام بیفزائید تا سس کاملا یکدست شود.

حالا پاستا را در ظرف مناسبی که از قبل چرب کرده‌اید بریزید و با حرارت بالا دائم هم بزنید تا گرم شود.

سپس سس تهیه كرده، نمك و فلفل را بنا به ذائقه‌تان به مقدار دلخواه بیفزائيد و حرارت را پایین بیاورید تا سس تغییر رنگ ندهد.

اینک میگوها را در ظرف جداگانه‌ای با مقداری کره، رزماری و اندکی نمک به مدت 10 ثانیه تفت دهید و به پاستاها اضافه کنید و  با یکدیگر مخلوط نمائيد.

حالا پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و با پنیر پارمسان و برگ ریحان بیارائید.

یادآوری1: در سس پستو به جای بادام زمینی می‌توانید از گردو، بادام و پسته نیز استفاده نمایید.

یادآوری2: در صورت دلخواه می‌توانید سبزیجات مورد نظرتان را جایگزین ریحان کنید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای دریاییغذای مللسس پستوآشپزباشیکیان رنجبرپاستا پستوی دریاییپاستای دریاییپاستا دریایی خوشمزه تعداد بازديد: 1261 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است