Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 09:46

دمی ماهی شور

دمی ماهی شور

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه دمی ماهی شور

ماهی شور 1 عدد متوسط (حدود 700 گرم)

 

كره 200 گرم

 

اسفناج یا گشنیز به میزان لازم

 

فلفل قرمز به میزان لازم

 

سیر تازه 2 بوته

 

برنج 5 پیمانه

آشپزباشی

 طرز تهیه دمی ماهی شور:

ابتدا برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته آبكش كنید. آن‌گاه ماهی شور را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پوست آن به راحتی كنده شود. 

ماهی را قطعه‌قطعه كنید و چند ساعت در آب سرد قرار دهید و مرتب آبش را عوض كنید تا شوری آن گرفته شود.

حالا كف ظرف مناسبی را چرب نمائید و قطعه‌های ماهی را در آن قرار دهید، رویش را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در فر داغ بگذارید تا بپزد.

اكنون استخوان و تیغش را جدا سازید و آن را خرد كنید. اسفناج یا گشنیز خردكرده را همراه با فلفل قرمز و برگ سیر خردكرده و ماهی، لابه‌لای برنج بریزید و در قابلمه‌ی مناسبی كه كف آن قدری كره ریخته‌ای، بریزید.

اطراف برنج را جمع و آن را روی حرارت ملایم دم كنید.

وقتی برنج بخار كرد، باقیمانده‌ی كره را روی آن بگذارید و به مدت 30 دقیقه‌ی دیگر برنج را دم كنید. اكنون برنج را در دیس بكشید و رویش را با برنج زعفرانی تزئین نمائید.

 

برچسب ها: روش پخت ماهیآشپزی با ماهیآشپزی دریاییآشپزباشیآموزش آشپزباشیدمی ماهی شورماهی شورطرز تهیه دمی ماهی تعداد بازديد: 1673 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است