Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 02:36

قزل آلای پاکتی | طرز تهیه قزل آلای پاکتی

قزل آلای پاکتی | طرز تهیه قزل آلای پاکتی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

قزل آلای پاکتی | طرز تهیه قزل آلای پاکتی

مواد لازم:

لیموترش  2 عدد

گوجه‌فرنگی 2 عدد

ماهی قزل‌آلا 2عدد

كره  40 گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهیه قزل آلای پاکتی

فر را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد یا 400 درجه‌ی فارنهایت گرم كنید. لیمو و گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و كنار بگذارید. هر ماهی را درون یك پاكت قرار دهید، نمك و فلفل روی ماهی‌ها بپاشید. كره را به تكه‌های كوچك تقسیم كرده و روی هر ماهی چند تكه از آن قرار دهید.

پاكت را خوب ببندید، دو سر آن را به هم بپیچید، ماهی‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه درون فر بپزید، اطراف ماهی را با حلقه‌های لیمو ترش و گوجه فرنگی تزئین كنید. ماهی‌ها را با همان پاكت سرو كنید.

یادآوری 1: منظور از پاكت، كاغذ روغنی چند لا شده است، اگر كاغذ روغنی در دسترس نبود می‌توان از كاغذ آلومینیومی نیز استفاده كرد.

یادآوری 2: می‌توان از یك قاشق سوپخوری خامه نیز در این غذا استفاده نمود.

برچسب ها: قزل آلاقزل آلای پاکتیطرز تهیه قزل آلای پاکتی تعداد بازديد: 1237 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است