Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 آذر 1398 - 11:44

خورش کاری قرمز

خورش کاری قرمز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

پیاز خلالی خرد کرده 100 گرم

روغن به میزان لازم

سیر له کرده 2 حبه

زرد‌چوبه به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

قارچ ریز 60 گرم

ادویه کاری 40 گرم

استاک گوشت 750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

گوشت قل‌قلی کرده 400 گرم

بادام زمینی به میزان دلخواه

آشپزباشی - کیان رنجبر

روش تهیه

پیاز و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید تا طلایی شود.

آن‌گاه سیر و زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل، قارچ و ادویه کاری را افزوده و قدری دیگر تفت دهید.

اکنون استاک را بیفزائید و پس از جوش آمدن قل قلی‌ها و بادام زمینی را بیفزائید و صبر کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.

یادآوری: برای تهیه گوشت قل قلی، گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و از آن کوفته‌هایی به اندازه گردو تهیه نمائید.

برچسب ها: آشپزباشیکیان رنجبرخورش کاری قرمزخورش کاریطرز تهیه خورش کاری قرمزمواد لازم برای تهیه خورش کاری تعداد بازديد: 339 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است