Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 22:56

خوراك میگو با سس پرتقال

خوراك میگو با سس پرتقال

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

میگو 700 گرم

 

پیازچه 3 ساقه

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس پرتقال

 

سركه سفید 1 قاشق سوپخوری

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

سویاسس 1 قاشق سوپخوری

 

خلال پرتقال شیرین‌شده 1 قاشق سوپخوری

 

آب پرتقال 100 میلی‌لیتر

 

ادویه كاری و پودر سیر یك‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

یك لیتر آب را بجوشانید و چند عدد هویج، كرفس، لیموترش، سیر با پوست و مقداری سركه سفید را در آن بریزید.

میگو را در آبكش فلزی بریزید و درون آب جوش بگذارید، پس از 20 ثانیه میگو را از آب درآورید و پوست و روده‌ی سیاه آن را بگیرید.

آنگاه میگو را در قدری كره تفت دهید و به مدت یك ساعت درون سس پرتقال قرار دهید تا مزه‌دار شود.

اكنون میگو را در ظرف مناسبی بریزید و با سس و پیازچه تزئین نمائید.

روش تهیه‌ی سس پرتقال

سركه‌ی سفید، عسل، سویا سس، خلال پرتقال، آب پرتقال و ادویه‌ها را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم بگذارید و به مدت 3 تا 4 دقیقه بجوشانید تا سس آماده شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیروش پخت میگوآشپزی دریاییخوراك میگوسس پرتقالسس میگوغذای دریائیآشپزباشی تعداد بازديد: 1317 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟